Blaauwonderhoud&reparatie
  Bel voor Gratis Offerte/ Inspectie

 

 

 

 

 
Welkom bij Blaauw onderhoud & reparatie bedrijf , Blaauw is ondertussen toch wel een begrip in Gelderland en omstreken op het gebied van Schilderwerk, wandafwerking . Blaauw onderhoud & reparatie bedrijf  verzorgt alle facetten van uw schilderwerk in de ruimste zin van het woord op een uiterst vakkundige wijze. Ook onze behangers, wandafwerkers en glaszetters zijn vakkundig en werken net als onze schilders keurig en op hoog
niveau

Wij werken voor woningcorporaties, Bouwbedrijven, bedrijven en particulieren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat Kwaliteit, Service en Duurzaamheid de kernbegrippen zijn om uw pand of woning te wapenen tegen verval.

Wij hebben zeer veel ervaring met nieuwbouw en groot planmatig onderhoud van woningen, industriële ondernemingen, appartementcomplexen en monumentale panden. Met vakwerk, kwaliteit en de beste verfsystemen pakken wij uw pand aan. Ook bij houtrot heeft u bij Blaauw een voorsprong, daar wij dit in eigen beheer hebben. Bij Blaauw onderhoud & reparatie bedrijf  zit dit allemaal onder een dak en kunnen wij u dus snel van dienst zijn.
Wij verzorgen het totaal onderhoud van uw pand of woning in de ruimste zin van het woord. Bij ons kunt u ook altijd terecht voor adviezen over glas, kleuren en de beste verfsystemen. Onze schilders en glaszetters zijn echte vakmensen.

 

Op onze schilderwerkzaamheden geven wij 5 jaar garantie op de werkzaamheden en materialen

Top  |  blaauwonderhoud@gmail.com